31 Ocak 2012 Salı

TEDxReset : Yolculuk Nereye? QUO VADIS


TEDxReset 3. yılına girerken zihinleri resetlemeye devam ediyor.Bu süreçte farklı konu ve konuşmacılarıyla takipçilerinin bakış açısını değiştiren TED dünyayı geziyor. Ve bu yolculuk sürecinde 2 Şubat 2012'de Boğaziçi Üniversitesi'nde "TEDxReset : Yolculuk Nereye?" diyor. Konferans zihinleri açıcı bir etkiye sahip ilgi alanınıza göre eminim size yararlı olacak birşey bulabilirsiniz TED'de. Tabi illa konferansa katılım şart değil internetten canlı yayın söz konusu kaçırmamak lazım. Tabi orada bulunmak daha farklı olacaktır buna şüphe yok.

Peki konferansın içeriği ne olacak Boğaziçi'nde. Yolculuk Nereye diyorlar ve aynen şunu aktarıyorlar;
Bu sene “YOLCULUK NEREYE?-QUO VADIS?” diyoruz. Varılan duraklarda çevreye bir göz atıp, bir sonraki durağı haritada işaretleyeceğiz. Konuşmacılarımız; psikolojide, sinir bilimde, robotik sistemlerde, sosyal öğelerin tasarlanmasında, mimaride, dünyamızı incitmeden yaşamak için tasarlanan endüstri ürünlerinin gelişiminde, politik oyun teorilerinde, nano teknolojide, hükümetlerin sosyal politikalarında, müzikte doğan yeni cesur dünyayı bizimle paylaşacak.
Yolculuğumuzu dört ana başlık altında topladık; Engelleri Aşmak, Cesur Yeni Dünya, Bilgiyi Paylaşmak ve Yeniden Yollara…
Aşağıdan TEDxReset tanıtım videolarını izleyebilirsiniz. 




                                                           Video'da Fringe Hissi Var :)
Eğer bu bilgiler yetmediyse ayrıntılı bilgi için şuralara tıklayın ;)
TEDxReset
TEDxReset Facebook

Son Olarak Programı Paylaşayım;

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts

Paylaşım Butonları

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...