30 Ocak 2012 Pazartesi

Spartacus: Vengeance


Starz kanalın hiç şüphesiz en iyi dizisi  Spartacus.
Kısa bir geçmişe dönersek kahramanımız Trakyalı bir askerdir. Getaelar'ın sürekli baskısı ile Roma Ordusuna katılan kahramanımız ilk çarpışmada Getaeların çekilmesine göz yummak istemeyen Spartacus peşlerinden gitmek isterken Gaius Claudius Glaber Spartacus'a engel olur.Glaber Karadenize çekilme emri verir ancak Spartacus bu duruma karşı gelir ve köyüne doğru yol alır.
Spartacus köye yaklaştığında köyün Getaelar yüzünden yok olduğunu görür ancak karısı köyden kurtulmuştur. Geceyi karısı ile birlikte bir mağrada geçiren Spartacus sabahın ilk ışığında Roma Ordusu bunları bulur. Glaber Spartacus'u köle olarak alır ve karısınıda bir Suriyeli tüccara satar. Spartacus daha sonra Batiatusun gladyatör okuluna girer vekarısını bulmak için savaşır.

İlk sezonun sonunda büyük bir isyanla Batiatus hanesini darma dağan edip kaçan Spartacus ve diğer gladyatörler ikinci sezonda  kendilerini yer altına gizleyip burada hayatlarını sürdürmekte ve hayata  tutunmak için için ellerinden geleni Roma ordularına karşı  savaşmak  için  kullanacaklar. Dizinin ilk bölümü Starz kanalında 21 Ocak 2012 tarihi itibari ile yayınlanmaya başladı. Ülkemizde ise ne zaman yayına gireceği şuan belirsiz. Dizinin fragmanı ise aşağıdadır.İşte size Spartacus: Vengeance(intikam)



0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts

Paylaşım Butonları

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...