4 Şubat 2012 Cumartesi

Patlak Sokaklar : Gerzomat


Üç yiğit delikanlı. Onlar sosyal medya ve paylaşım sitelerinin kralları. Evet onlar BatesMotelPro. Bu isim sizlere uzak gelebilir. Ama biz onları Sütü Seven Kamyoncular olarak tanıyoruz. Adından da anlaşılacağı gibi herkesinde bildiği gibi  Sütü Seven Kamyoncular adlı videolarıyla tanındılar. Sosyal medya ve paylaşım sitelerinde çeşitli videolarıyla büyük bir üne sahip oldular.Sırasıyla ; Bana Kitap Al, Sütü Seven Kamyoncu, Buz Gibi Biraderler, Tuttur En Kral Sensin, Minibüs, Yaşam Mücadelesi ve ağustos ayında yayınlandıkları 5 bölümlük mini internet dizisi Patlak Sokaklar ile tanımayan kalmadı gibi. Eğer ben hala bu biraderleri, bu adamları tanımıyorum diyorsanız bir an önce tanışmanızda fayda var.
Patlak Sokaklar'ın konusu ise şöyle; Azılı suçlu Black Jack hapisten kaçar ve zamanında kendisini kodese gönderen iki dedektiften intikam almak için harekete geçer. Planındaki en güçlü koz ise, varlığından kendisi ve çok az sayıda gizli servis elemanının haberdar olduğu çok güçlü bir kitle kontrol silahını ele geçirip fidye istemek için kullanma fikridir. Black Jack'in tasarladığı planları bozabilecek tek ekip ise, kahramanlarımız John ve Billy’dir.

Jack silahı ele geçirip aktife etmeyi başarır. John ve Billy ise bir yandan paniğe sürüklenmiş halk ile uğraşırken, diğer yandan Jack’i yakalamak zorundadır. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır...
Filmin vizyona giriş tarihi 16 Mart 2012...


FİLMDEKİ KARAKTERLER


John Lemmon – Esas Polis
Billy Billy – Çaylak Polis
Black Jack – Acımasız Suçlu
Ted & Bob – Jack’in Fedaileri
Jennifer – Kadın Polis
Peter – Polis Müdürü
Mary Jane – Kadın Profesör
Federaller
Ve diğerleri...



Filmin Fragmanı



Patlak Sokakların Mini Dizisini izlemeyenlere filmden önce aşağıdan mutlaka izlemelerini öneririm.










0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts

Paylaşım Butonları

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...